Olet tässä: Etusivu » Yhdistys » Liity jäseneksi

Liity puutarhaseuran jäseneksi täyttämällä oheinen lomake.

Jäsenmaksut:

• 20 euroa / varsinainen jäsen
  • 10 euroa /perheenjäsen
  • alle 18-vuotiaat perheenjäsenet ilmaiseksi

Maksamalla jäsenmaksun seuran tilille 31.1. mennessä, saat jäsenkortin postitettuna kotiisi helmikuussa. Jäsenhankintakampanjan päätyttyä uudet jäsenet saavat jäsenkortin postitettuna kotiosoitteeseen. Jäsentiedot voidaan luovuttaa Puutarhaliitto ry:n jäseneduista tiedottamiseen.

Maksuohjeet:

• Saaja: Kuopion Puutarhaseura ry
  • IBAN-tilinumero: FI54 4786 1020 0465 12
  • BIC-koodi: POPFFI22
  • Eräpäivä: 31.1.
  • Viestikenttä: etu- ja sukunimi

Vaaditut kentät on merkitty (*)-merkinnällä.

Roskapostiesto, klikkaa alla olevaa ruutua lähettääksesi viestin.

Liittymällä Kuopion Puutarhaseuran jäseneksi saat käyttöösi monipuoliset jäsenedut

Jäsenkortilla saat 10% alennuksen normaalihintaisista puutarhatuotteista. Esitä jäsenkortti kassalla ennen maksutapahtumaa, muutoin alennusta ei voida myöntää.

• Hankkija, Toivala
  • Heikkisen Kukkatarha, Vehmasmäki
  • Kukka-Hanski, Kauppahalli
  • Ruotsalainen Oy, Nilsiä, puutarhatuotteet
  • Pienkone-Ekspertit Oy, Siilinjärvi, 10% alennus puutarhanhoitoon liittyvistä pienkone ja varaosa ostoista.
  • Pohjois-Savon Pienkonehuolto Ay, Siilinjärvi, 20% alennus puutarhakoneiden huoltotyön hinnasta.
  • RTV-YHTYMÄ OY, Puijon Väri myöntää 10% alennuksen puutarha-aiheisista ostoksista esim. puutarhakalusteet (ei mullat eikä lannoitteet).
  • Viherkeskus Focus, Karatie 1, 70900 Toivala antaa Kuopion Puutarhaseuran jäsenille jäsenkorttia kassalla näytettäessä 10%:n alennuksen normaalihintaisista puutarhatuotteista.  Alennus EI KOSKE kotiinkuljetuspalvelua, peräkärrytuotteita, avojuurisia taimia, Elhon ja Capin ruukkuja, piharakennuksia, kasvihuoneita eikä konepuolen tarvikkeita ja koneita.
  • Kodin Terra antaa Kuopion Puutarhaseuran jäsenkortilla puutarhatuotevalikoimasta 10% alennuksen. Näytä jäsenkorttia kassalla / tarjousta pyytäessäsi, niin varmistat alennuksen.

Jäsenetuna saat myös 15 euron alennuksen Kotipuutarha-lehden vuosikerrasta

Kotipuutarhan tilaajana pääset lukemaan vuonna 2009 ja sen jälkeen julkaistuja numeroita lehtiarkistosta. Lehdet löytyvät osoitteesta www.kotipuutarha.fi. Nettilehdessä on hyvä hakutoiminto, joka etsii vanhoista Kotipuutarhan numeroista kaikki ne jutut, joissa antamasi hakusana esiintyy. Hakutulosta klikkaamalla pääset suoraan lukemaan juttua. Nettilehden lukemiseen tarvitset voimassa olevan tilaajanumerosi lehden takakannesta. Pääset sillä sisään arkistoon niin kauan kuin tilauksesi on voimassa.

Kuopion Puutarhaseura ry on Puutarhaliitto ry:n jäsenjärjestö. Jäsentiedot luovutetaan Puutarhaliitto ry:lle jäsentiedotusta ja jäseneduista tiedotusta varten.

Seuran toiminta on tavoitteellista ja vapaaehtoista puutarhatietouden jakamista. Seura järjestää jäsenille puutarha-alan tutustumismatkoja koti- ja ulkomaisiin kohteisiin, osallistuu puutarhatapahtumien ja luentojen järjestämiseen.