Kuopion Puutarhaseura ry järjestää keskiviikkona 30.5. klo 18-20 taimienvaihto ja -myyntitapahtuman Savon koulutuskuntayhtymän, Toivalan metsäkoulun pihalla. Tilaisuuteen voi kuka tahansa tuoda itse kasvattamiaan kesäkukkien ja vihannesten taimia sekä perennojen eli monivuotisten kukkien jakotaimia. Taimien purkkiin tulee laittaa taimen nimi. Taimia vaihdetaan, mutta ei hätää, jos sinulla ei ole taimia tuotavaksi, voit myös ostaa sieltä edullisesti itsellesi kesän kukkien sekä hyötykasvien taimiruukkuja. Tervetuloa mukaan – kerro tilaisuudesta myös naapureillesi ja ystävillesi.
Kaupanpäällisiksi saat neuvoja ja vinkkejä puutarha-asioihin.
Jaettu puutarhailo on kaksinkertainen ilo. Tervetuloa!

Taimenvaihto Mainos