Kuopion puutarhaseuran vuoden 2019 tilaisuuksissa jaetaan tietoa taajamaviljelystä /kaupunkiviljelystä (laatikkoviljely). Taajamaviljelyllä tarkoitetaan mm. kerrostalojen, laitosten, yhteisöjen yms. pihapiirissä tapahtuvaa useimmiten laatikoissa, lavakauluksissa, kasvusäkeissä, ruukuissa yms. astioissa tahtuvaa hyöty- ja koristekasvien kasvatusta.  Tämä on ekologista ja nykyisin niin muodikasta ilmastoystävällistä ruuantuotantoa omaan käyttöön.  Esittelimme taajamaviljelyä mm. Hankkijan puutarhaillassa 19.3. ja Puutarhapäivässä kotipuutarhureille Kuopion kansalaisopistolla 23.3. Ohjeen taajamaviljelystä löydät tästä.