Kuopion puutarhaseura, Savon Martat, Hyötykasviyhdistyksen Kuopion alueosasto ja Kuopion kansalaisopisto järjestävät perinteisen Puutarhapäivän kotipuutarhureille la 23.3. klo 9-14.30 Kuopion kansalaisopistolla, Puistokatu 20, Kuopio. Päivän luennoitsijana toimii Fm, biologi Leena Luoto aiheesta Tavan vai tarpeen vuoksi, helppoa lunnonmukaista puutarhanhoitoa. Luento toistetaan kaksi kertaa samansisältöisenä. Tilaisuus on kaikille avoin ja siellä on esittelypisteitä sekä kahvila auki.  Pääsymaksu on 2 €.  Puutarhapäivän tarkka ohjelma löytyy alta olevasta linkista. Tervetuloa !

Puutarhapäivä Kotipuutarhureille Esite 11.1.2019 (1)