Kuopion puutarhaseura käynnisti kesällä logokilpailun ajalle 1.7 – 31.10.2018. Kilpailuun pystyi osallistumaan kuka tahansa henkilö niin monella logosuunnitelmalla kuin haluaa ja kilpailutöitä tulikin kiitettävästi. Kuopion puutarhaseuran hallitus arvioi kilpailutyöt ja valitsi kaksi voittajaa. Sijojen 2 ja 3. osalta valintaa ei tehty. Molemmille voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Voittaneista logoista toinen valitaan jatkossa käytettäväksi mm. yhdistyksen visuaalisena tunnisteena verkkosivuilla, yhdistyksen tuottamissa dokumenteissa, julkaisuissa ja PR-tuotteissa sekä markkinointiviestinnän materiaaleissa.

Kiitos kaikille logokilpailuun osallistuneille!

Voittajalogot näet tästä.