Jäsenmaksu 2018

Vuosikokous 2017 vahvisti jäsenmaksun suuruudeksi 20,00 euroa/varsinainen jäsen, 10,00 euroa /samassa perheessä asuva perheenjäsen, alle 18-vuotiaat perheenjäsenet sekä ainaisjäsenet maksutta. Alla olevassa linkissä on jäsenmaksulomake.  Maksamalla jäsenmaksun eräpäivään mennessä saat uuden jäsenkortin hyvissä ajoin ennen kasvukauden alkua. Jäsenkortilla saat lukuisia etuja, ks. tarkemmin jäsenmaksulomakkeesta, kotisivuilta ja myöhemmin tulevasta jäsenkirjeestä.

Tilisiirtolasku_jäsenmaksu_2018