Kuopion puutarhaseura käynnisti viime vuonna logokilpailun ajalle 1.7 – 31.10.2018 ja kilpailutöitä tulikin kiitettävästi. Kuopion puutarhaseuran hallitus arvioi kilpailutyöt ja valitsi niiden joukosta kaksi voittajaa. Voittajalogoista muokattiin erilaisia värivaihtoehtoja, joissa vihreä väri tulee puutarhasta ja keltainen ja musta ovat savon värit.

Värivaihtoehdot esiteltiin vuosikokouksessa. Vuosikokoukseen osallistujilta kysyttiin mielipidettä, mitkä värivaihtoehdot olisivat heidän mielestään parhaita Kuopion puutarhaseuran logoksi ja valitsimme teille äänestettäväksi viisi vaihtoehtoa: Logoehdotukset äänestysnumeroilla 4, 6, 8, 9 ja 11.

Käythän antamassa oman äänesi Sinun mielestäsi parhaimman näköiselle logolle 9.4.2019 mennessä! Logovaihtoehdot löytyvät tästä. Äänestäminen tapahtuu kotisivujen yhteydenotto -lomakkeen kautta: Kirjoita Aihe -kenttään LOGOÄÄNESTYS ja viestikenttään mille logoehdoukselle annat oman äänesi. Äänestyksen tulos huomioidaan, kun päätös käytettävästä logosta tehdään. Logo otetaan käyttöön sekä värillisenä, että mustavalkoisena.

Logoa käytetään mm. yhdistyksen visuaalisena tunnisteena verkkosivuilla, yhdistyksen tuottamissa dokumenteissa, julkaisuissa ja PR-tuotteissa sekä markkinointiviestinnän materiaaleissa.