Tapahtumakalenteri

Katso tulevat tapahtumamme
Olet tässä: Etusivu » Ajankohtaista » Tapahtumakalenteri

Kalenterista näet tulevat tapahtumamme ja tilaisuutemme

Voit tilata kalenterin itsellesi valitsemalla alareunan “Tilaa” – valikosta itsellesi sopivan palvelun. Voit myös vaihtaa halutessasi kuukausinäkymään yläkulman valikosta.

huhti
pe
Hankkijan kevätmessumatka 5.4.2019
huhti 5 Koko päivä

Hankkija tarjoaa asiakkailleen kevätmessumatkaa Helsinkiin 5.4.2019. Lisätietoja ja ilmoittautumiset suoraan Hankkijalle. Ohjelman näet tästä linkistä Kevätmessumatka. Matkan vastuullinen järjestäjä on Linja-autoliike Ahonen.

huhti
ma
Kevät/pääsiäisasetelmakurssi 15.4. klo 18-20 @ Viherkeskus Focus
huhti 15 @ 18:00 – 20:00

on ma 15.4. klo 18-20 Toivalassa Viherkeskus Focuksella, Karatie 1. Kurssi maksaa 10 €, jolla saat opastuksen, asetelmien mullan ja pullakahvit. Ilmoittaudu kotisivujen kautta tai tekstiviestillä Riitalle viimeistään 7.4. Kurssin toteutuminen edellyttää vähintään 10 osanottajaa.

touko
ke
Kukkivan Hampurin risteilymatka
touko 15 @ 17:00 – touko 19 @ 09:30

Hei,

VIELÄ VOIT ILMOITTAUTUA 31.1.2019 SAAKKA – TULE MUKAAN KESÄÄ VASTAAN (HUOM. ALENNETTU HINTA)!

Tule yksin tai yhdessä mukaan keväällä Kukkateemalla toteutettavaan Hampurin risteilymatkaan! Matka on avoin kaikille ja osallistuminen ei vaadi puutarhaseuran jäsenyyttä. Voit ottaa matkalle kaverin mukaan; kaikki ovat tervetulleita!

Oheisesta linkistä löydät matkan ohjelman, hintaan sisältyvät kohteet ja ruokailut sekä myös hinta hyttiluokittain. Hinnat ovat Helsingistä, niihin tule lisää liittymämatkat, jonka selvitän sen jälkeen, kun lähtijöiden määrä on selvillä. Saamme risteilyn hinnoista jokainen 40 €:n alennuksen, jos ryhmämme koko on vähintään 16 henkilöä.

Matkan alustavat ilmoittautumiset 15.12.2018 mennessä kotisivujen Ilmoittaudu tapahtumiin -lomakkeella tai esitteessä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.Sitovat ilmoittautumiset 31.1.2019 mennessä, jolloin maksetaan ennakkomaksu 100 €, loppumaksu maksetaan kuukausi ennen matkaa, molemmat suoraan matkanjärjestäjän (Kristina Cruises) tilille, jonka ilmoitan mukaan lähteville myöhemmin.

Matkustajatietoja tarvitaan seuraavasti:

– etunimet

– sukunimi (nimet samoin kuin ne ovat passissa)

– syntymäaika

– puhelinnumero

– sähköposti

– lisätietoja (esim. erityisruokavalio)

– valittu hyttiluokka ja hyttikaverin nimi

Lähdetään yhdessä kesää vastaan, nautitaan hyvästä laivamatkasta, ruuasta, mukavasta seurasta ja kukkien väriloistosta. Varaathan tarvittaessa lomasi ajoissa matkan ajaksi.