Tapahtumakalenteri

Katso tulevat tapahtumamme
Olet tässä: Etusivu » Ajankohtaista » Tapahtumakalenteri

Kalenterista näet tulevat tapahtumamme ja tilaisuutemme

Voit tilata kalenterin itsellesi valitsemalla alareunan ”Tilaa” – valikosta itsellesi sopivan palvelun. Voit myös vaihtaa halutessasi kuukausinäkymään yläkulman valikosta.

marras
su
2018
Kuopion puutarhaseuran pikkujoulu ja 95-vuotisjuhla @ Kylpylä-hotelli Kunnonpaikka
marras 25 @ 14:00

Tervetuloa kanssamme viettämään iloista iltapäivää Kuopion puutarhaseuran 95-vuotispäivänä pienimuotoisen juhlan ja pikkujoulun merkeissä 25.11.2018 klo 14 alkaen Vuorelassa Kylpylähotelli Kunnonpaikan Vuorela -salissa. Tarkempi ohjelma löytyy tästä. Juhlan jälkeen yhteinen ruokailu ravintola Aallottaressa.

Ruokailun hinta on jäsenmaksun maksaneilta ja ainaisjäseniltä 10 € ja muilta 20 € / henkilö, maksu seuran tilille FI54 4786 1020 0465 12 viimeistään 16.11.

Ilmoittautumiset Anjalle viimeistään 13.11 kotisivujen kautta tai s-postilla anja.k.ramo@gmail.com tai 044 2636678 ja muistathan mainita erityisruokavaliostasi.

joulu
ti
2018
Jouluasetelmakurssi Viherkeskus Focuksella @ Viherkeskus Focus
joulu 18 @ 18:00 – 20:00

18.12.2018 klo 18-20 jouluasetelmakurssi Viherkeskus Focuksella. Kurssimaksu 10€ sisältää ohjauksen, sammalen ja jouluisen tarjoilun. Kurssi on avoin kaikille. Jotta kurssi toteutuu, niin osallistujia on oltava vähintään 10 henkilöä. Ilmoittautuminen viimeistään 30.11.2018 ensisijaisesti kotisivujen Ilmoittaudu tapahtumiin -lomakkeella tai Riitalle sähköpostilla marja.riitta10@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 050 5952 202.

touko
ke
Kukkivan Hampurin risteilymatka
touko 15 @ 17:00 – touko 19 @ 09:30

Hei,

Tule yksin tai yhdessä mukaan keväällä Kukkateemalla toteutettavaan Hampurin risteilymatkaan! Matka on avoin kaikille ja osallistuminen ei vaadi puutarhaseuran jäsenyyttä. Voit ottaa matkalle kaverin mukaan; kaikki ovat tervetulleita!

Oheisesta linkistä löydät matkan ohjelman, hintaan sisältyvät kohteet ja ruokailut sekä myös hinta hyttiluokittain. Hinnat ovat Helsingistä, niihin tule lisää liittymämatkat, jonka selvitän sen jälkeen, kun lähtijöiden määrä on selvillä. Saamme risteilyn hinnoista jokainen 40 €:n alennuksen, jos ryhmämme koko on vähintään 16 henkilöä.

Matkan alustavat ilmoittautumiset 15.12.2018 mennessä kotisivujen Ilmoittaudu tapahtumiin -lomakkeella tai esitteessä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.Sitovat ilmoittautumiset 31.1.2019 mennessä, jolloin maksetaan ennakkomaksu 100 €, loppumaksu maksetaan kuukausi ennen matkaa, molemmat suoraan matkanjärjestäjän (Kristina Cruises) tilille, jonka ilmoitan mukaan lähteville myöhemmin.

Matkustajatietoja tarvitaan seuraavasti:

– etunimet

– sukunimi (nimet samoin kuin ne ovat passissa)

– syntymäaika

– puhelinnumero

– sähköposti

– lisätietoja (esim. erityisruokavalio)

– valittu hyttiluokka ja hyttikaverin nimi

Lähdetään yhdessä kesää vastaan, nautitaan hyvästä laivamatkasta, ruuasta, mukavasta seurasta ja kukkien väriloistosta. Varaathan tarvittaessa lomasi ajoissa matkan ajaksi.