Jäsenten tarjoamat palvelut

Olet tässä: Etusivu » Ajankohtaista » Jäsenten tarjoamat palvelut

Keräämme tällä sivulle Puutarhaseuran jäsenten tarjoamia puutarha-alan palveluja. Jos haluat palvelusi listattavan tälle sivulle ja olet seuran jäsen, voit ilmoittaa halukkuudestasi yhteydenottolomakkeen kautta. Tarvittaessa muokkaamme tekstiä.

Ilmoitukset laitetaan saapumisjärjestyksessä alla olevaan listaukseen. Lisätietoja palvelusta saat napsauttamalla +-painiketta kyseisen palvelun kohdalla.

Pihan- ja viheralueiden hoidot

Päivin Kukka-Aika

Piha- puutarha- ja vihersuunnittelut
Viheralueiden työt ja ylläpitohoidot
Puistopuutarhuri Päivi Ruuskanen
Luvelahdentie 19, 71890 HAMULA
p. 044-2527123
www.paivinkukka-aika.net

Pihasuunnittelu Pirkko Tikka

Haaveiletko kauniista ja helppohoitoisesta, toimivasta pihasta? Ota yhteyttä pihasuunnittelijaan ja toiveesi toteutuu.

Kaipaako pihasi tai puutarhasi jotain uutta tai kunnostusta, mutta et oikein tiedä, mistä aloittaa? Pihasuunnittelijan avulla pihasi saa uuden ilmeen.

Onko perheellänne suunnitteilla tai rakenteilla uusi koti? Parhaan mahdollisen lopputuloksen saa  kun pihasuunnitelma tehdään samaan aikaan muiden suunnitelmien kanssa.

• Pihasuunnittelu
  • Vihersuunnittelu
  • Neuvontakäynnit
  • Konsultointi
  • Pihakurssit

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pihasuunnittelu Pirkko Tikka
pihasuunnittelija, puistopuutarhuri
puh. 050-3457796
info(ät)pihasuunnittelupirkkotikka.fi

www.pihasuunnittelupirkkotikka.fi

Hyvin palanutta hevosenlantaa

Sanna Pikänen myy hyvin palanutta hevosenlantaa lannoitteeksi kasvimaalle, perunapenkkiin tms. Kuivikkeena käytetty pääasiassa olkipellettiä/olkea (seassa voi olla myös vähän purua).

Kuljetus lähialueille (n. 30 km Riistavedeltä) onnistuu isommille erille, kerää esim. porukka tai voit hakea itse.

Hinta 4 € / 50 l (sis.kuljetuksen, väh. 15 kpl)
Hinta 3 € / 50 l itse noutaen (säkitetty valmiiksi)

Ota yhteyttä:
Sanna Pitkänen puh. 040 5796 829