Jäsenten tarjoamat palvelut

Olet tässä: Etusivu » Ajankohtaista » Jäsenten tarjoamat palvelut

Keräämme tällä sivulle Puutarhaseuran jäsenten tarjoamia puutarha-alan palveluja. Jos haluat palvelusi listattavan tälle sivulle ja olet seuran jäsen, voit ilmoittaa halukkuudestasi yhteydenottolomakkeen kautta. Tarvittaessa muokkaamme tekstiä.

Ilmoitukset listataan saapumisjärjestyksessä.

Hyvin palanutta hevosenlantaa

Sanna Pikänen myy hyvin palanutta hevosenlantaa lannoitteeksi kasvimaalle, perunapenkkiin tms. Kuivikkeena käytetty pääasiassa olkipellettiä/olkea (seassa voi olla myös vähän purua).

Kuljetus lähialueille (n. 30 km Riistavedeltä) onnistuu isommille erille, kerää esim. porukka tai voit hakea itse.

Hinta 4 € / 50 l (sis.kuljetuksen, väh. 15 kpl)
Hinta 3 € / 50 l itse noutaen (säkitetty valmiiksi)

Ota yhteyttä:
Sanna Pitkänen puh. 040 5796 829
stiilika(at)hotmail.com

Seuran toiminta on tavoitteellista ja vapaaehtoista puutarhatietouden jakamista. Seura järjestää jäsenille puutarha-alan tutustumismatkoja koti- ja ulkomaisiin kohteisiin, osallistuu puutarhatapahtumien ja luentojen järjestämiseen.