Ilmoitustaulu

Ilmoita, jos sinulla on vaikkapa myytäviä taimia tai jos sinulla on tarvetta jollekin puutarhatarvikkeelle.
Olet tässä: Etusivu » Ajankohtaista » Ilmoitustaulu

Voit lähettää ilmoituksen ilmoitustaululle alla olevalla lomakkeella. Ilmoitukset julkaistaan tarkistuksen jälkeen aikajärjestyksessä. Saapuneet ja hyväksytyt ilmoitukset listautuvat lähetyslomakkeen alle.

Jos ilmoitukseen tulee muutoksia (esimerkiksi tavara on jo myyty), olet velvollinen ilmoittamaan siitä puutarhaseuralle. Ilmoituksia pidetään näkyvissä kaksi kuukautta.

Please complete the required fields.

Saapuneet ilmoitukset

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Seuran toiminta on tavoitteellista ja vapaaehtoista puutarhatietouden jakamista. Seura järjestää jäsenille puutarha-alan tutustumismatkoja koti- ja ulkomaisiin kohteisiin, osallistuu puutarhatapahtumien ja luentojen järjestämiseen.